Politica de returnare

Lansarea unei comenzi  inseamna semnarea unui contract la distanta intre consumator si BabyGreen. Va puteti retrage din acest contract in 7 zile calendaristice.

In momentul in care consumatorul primeste articolele comandate pe www.babygreen.ro prin intermediul firmei de curierat, responsabilitatea deteriorarii sau pierderii articolelor este de partea cumparatorului. Astfel, in cazul in care se va face orice reclamatie legata de pierderea sau deteriorarea articolelor primite, se va face in prima faza o notificare la reprezentantul firmei de curierat DPD, si cu raspunsul acestuia o cerere catre www.babygreen.ro pentru o comanda noua, daca este cazul.

Odata plasata o comanda pe www.babygreen.ro, aceasta poate fi anulata doar contactandu-ne prin email sau la numarul de telefon 0736.119.982. Clientul nu poate anula comanda din contul sau.
In momentul schimbarii statusului unei comenzi din Confirmata in Expediata, aceasta nu mai poate fi oprita din livrare. Singura modalitate de a va retrage din contractul de vanzare-cumparare este sa completati cererea de retur. Click aici pentru a accesa formularul de retur.

Taxa de retur este de 20 RON si va fi achitata curierului pe baza facturii.

0

Cos cumparaturi