Modalitati de plata

Modalitatile de plata a contravalorii articolelor achizitionate pe www.babygreen.ro sunt prezente in pagina de “cos de cumparaturi”. Acestea sunt: Card Credit/ Debit (veti face plata in urma completarii datelor cardului dumneavoastra intr-o platforma securizata – de notat ca prin alegerea acestei metode se va percepe un comision aferent contului dumneavoastra) si Plata ramburs (se va achita curierului contravaloarea facturii). Puteti alege sa deschideti coletul si de a plati pe loc returul.

In cazul comenzilor platite online, exista posibilitatea returnarii banilor atunci cand clientul nu isi mai doreste livrarea produselor comandate, dar si returnarea partiala a sumei platite, atunci cand clientul doreste sa renunte la unul sau mai multe dintre produsele comandate sau cand, din anumite motive, articolele comandate prezinta defecte.

Valoarea maxima a obligatiilor firmei noastre fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

0

Cos cumparaturi